Lab opstelling

Klaar voor afleveren: een lab opstelling voor hormoon metingen in menselijk bloed. Een mooie combinatie van fijn-mechanica, custom elektronica, embedded software en een Windows 10 applicatie.

Lees meer »

Cortex-M3

Een eerste prototype van een besturing voorzien van een Cortex-M3 microcontroller, SD-kaart voor data opslag, USB en BlueTooth 5.0 voor communicatie met een PC en 2x een RS232/RS485 interface met de machine.

Lees meer »

TIG lassen

Het blijft mooi al die kleurtjes na RVS TIG lassen, jammer dat ze verdwijnen na het passiveren.

Lees meer »

Markt introductie

Heel mooi om te zien als er een product op de markt komt wat volledig door Embedded Control BV is ontwikkeld. 3 jaar ontwikkeling en voorzien van 2 patenten, alles in huis om hier een geweldig succes van te maken! We wensen Valetudo Horse Products veel succes!

Lees meer »

Aandrukrollen

Nog hard aan het werk zo aan het einde van het jaar, aandruk rollen draaien voor een nieuwe snijmachine.

Lees meer »

CE certificering

De laatste puntjes in het technisch dossier voor een CE certificering. Mechanische stress analyse op de behuizing van het product.

Lees meer »

Solderpaste printing

Om doorlooptijden kort te houden worden met behulp van een soldeerpasta stencil en een reflow oven kleine series elektronica in de eigen werkplaats geproduceerd.

Lees meer »

Pilot serie

Door zelf een pilot serie van een product te lassen en af te monteren kunnen nog kleine aanpassingen gemaakt worden wat het produceren sneller en makkelijker maakt. Hier voor een product wat binnenkort door een geselecteerde groep eind-gebruikers getest gaat worden.

Lees meer »

Besturing voor een nieuwe machine

De besturing voor een nieuwe machine inclusief WiFi. Naast de bediening op de machine zelf ook een secure REST interface die wereldwijd aangeroepen kan worden. Nu druk bezig met de App ontwikkeling voor Android en IOS devices.

Lees meer »