Haspelmachine

Haspelmachine gemaakt voor Arnhem Afdichtingen,sinds 1986 producent van kwalitatief hoogwaardige celbanden en kunststofschuim afdichtingsproducten van PE, PVC,PU en rubbersoorten als NBR en EPDM.

Lees meer »

Proefdraaien verflijn

Proefdraaien met een mooie combinatie van elektronica, software en mechanica volledig door ons ontwikkeld. Deze machine neemt glaslatten van de lijn die rondom(!) in de natte verf staan. Lijkt niet spannend, maar elke foute beweging resulteert in beschadiging van de verf met productie uitval als gevolg.

Lees meer »

Cortex-M3

Een eerste prototype van een besturing voorzien van een Cortex-M3 microcontroller, SD-kaart voor data opslag, USB en BlueTooth 5.0 voor communicatie met een PC en 2x een RS232/RS485 interface met de machine.

Lees meer »

TIG lassen

Het blijft mooi al die kleurtjes na RVS TIG lassen, jammer dat ze verdwijnen na het passiveren.

Lees meer »

CNC aluminium freezen

De ontwikkeling van nieuwe producten gaat gewoon door tijdens deze Corona crisis. Op zo'n moment waarderen we de uitgebreide werkplaats met veel verschillende machines nog meer dan normaal.

Lees meer »

SMD dispenser

Voor het produceren van een kleine serie een handige SMD dispenser ontwikkeld. Simpel te printen met de 3D printer, per type onderdeel een ander kleurtje.

Lees meer »

CNC bewerkingen

Een rib uit mijn lijf wat betreft aanschaf, maar nu er rechtstreeks vanuit het 3D model mee gewerkt kan worden zou ik zo nog een rib afstaan! 1.5x3m werk oppervlakte, nu de afzuiging en de toolwisselaar nog monteren.

Lees meer »